BOEKEN

De ReisGids – 40 dagen op reis met God.

Wanneer je samen op reis gaat leer je elkaar echt kennen. Het is een veelgehoorde uitspraak. En misschien geldt dit ook wel meer voor ons leven met God dan we eerste instantie denken. Want God kan best een onderdeel van je leven zijn, maar wat als Hij met jou op reis wilt? In dit inspirerende dagboek worden thema’s als discipelschap, de Heilige Geest, identiteit, uitdagingen en doelen op een praktische manier behandeld vanuit de Bijbel en alledaagse voorbeelden. Je wordt geïnspireerd en ook geactiveerd, waardoor je echt zelf de reis maakt.

Deze 40 dagen zijn niet bedoeld als een eenmalige mooie reis. Een van de betekenissen van het getal 40 in de Bijbel is dat staat voor een tijd van voorbereiding. Door de thema’s van deze 40 dagen heen zal je klaargemaakt worden voor een vernieuwde manier van leven met God. De reis van dit boek is niet het doel op zich, maar de start van een groter doel. Ga jij de reis met God aan?

Bestel dan nu snel jouw exemplaar voor €18,95!

Bestel nu twee boeken (combineren met Dit is Jezus is mogelijk) voor de speciale prijs van €35,-.

TIP: bestel voor ieder persoon een eigen boek. Je gaat er ook in schrijven en persoonlijke zaken in verwerken. Het is dus wenselijk dat je je eigen versie hebt.


DIT IS JEZUS, het is best een uitdagende titel, en tegelijkertijd reëel om te zeggen. Want in dit boek leer je Jezus dieper kennen aan de hand van de 7 Ik Ben uitspraken die Hij doet en de 7 wonderen die Hij verricht in het Johannesevangelie. Je gaat Jezus pas echt zien zoals Hij is, wanneer je Zijn woorden en wonderen aan elkaar verbindt. Maar daar eindigt het niet. Er komt een achtste Ik Ben, een achtste wonder…

In DIT IS JEZUS neemt Jeroen je mee op reis door de woorden en wonderen van Jezus. Tijdens die reis ontdek je dat het soms schuurt wat Jezus zegt en dat Zijn handelen geregeld op het eerste gezicht vreemd overkomt. Het roept soms vragen op, een andere keer verwondering en op andere momenten juist diepe bewondering. Maar steeds weer, aan het einde van ieder hoofdstuk, zal je meer onder de indruk zijn van wie Jezus is.

Ben jij klaar om het hart van Jezus dieper te leren kennen door Zijn woorden en wonderen heen?

Bestel dit inspirerende boek dan snel hier voor €18,95:

Bestel nu twee boeken (combineren met de ReisGids is mogelijk) voor de speciale prijs van €35,-.