OVER

Over foto

Jeroen Dorstijn is 31 jaar, getrouwd met Petra en samen hebben ze drie kinderen. Ze wonen in Gouda waar ze oprichters en voorgangers zijn van GODcentre Gouda. Jeroen is al op jonge leeftijd gegrepen door de liefde van Jezus. Op dertienjarige leeftijd gaf hij zijn leven aan Jezus op een tienerkamp van de kerk. Sinds dat moment is Jeroen vol passie over wie Jezus is en wat Hij voor iedereen heeft gedaan.

Jeroen is geboren en getogen in Aalsmeer. Nadat hij in zijn tienerjaren vooral betrokken was bij verschillende bands, waarmee hij op vele plekken door de hele regio aanbidding leidde, is hij zich vanaf zijn 18e gaan toespitsen op het spreken en ontwikkelen in leiderschap. Na een vierjarige opleiding HBO Theologie en vele jaren ervaring als assistent van Arno van der Knaap, voorganger van GODcentre, is hij uitgezonden als voorganger.

Naast zijn toewijding aan het Evangelie houdt Jeroen van sporten. Dat combineert hij door zijn hart voor gerechtigheid te verbinden met sportieve uitdagingen. Zo heeft hij al marathons en een ultrarun gedaan om via de Muskathlon kinderen te bevrijden uit armoede in samenwerking met Compassion.

Een motto dat je Jeroen vaak hoort zeggen is “Family first”. Hoewel alle plekken waar hij tot zegen mag zijn belangrijk voor hem zijn, is er geen plaats zo belangrijk als thuis. Zijn vrouw en kinderen hebben altijd de eerste prioriteit en familie is belangrijk. Als je aan Jeroen vraagt hoe hij wilt dat mensen aan hem denken, zal hij je zeggen “als een liefdevolle en warme familieman die ook ver buiten zijn familie grote impact heeft gemaakt”.